Publikuar me datën: Mon, Jan 28th, 2013

Për një fidan në kryeqytet – 230 euro!

Komuna e Prishtinës do ta shpenzojë 230 euro për të blerë vetëm një fidan-dru. Mirëpo, në kuadër të gjelbëremit të kryeqytetit, ekzekutivi komunal do t’i shpenzojë 300 mijë euro për mbjelljen e njëmijë e 300 fidanëve  (drunjve). Drunjtët do të jenë të moshës mbi 15 vjeçare.

Siç raporton Indeksonline, kompania që kujdeset për gjelbëremin e Prishtinës ka kërkuar nga Komuna që ta ndajë këtë shumë për blerjen e drunjve.

Kërkesa është miratuar në mbledhjen e fundit në Kuvendin Komunal.

Parat për drunj janë siguruar nga Investimet kapitale që tepruan nga viti 2012.

“Me qëllim të rritjes së numrit të drurëve në pjesën urbane të qytetit të Prishtinës përgjatë bulevardit “Bill Klinton”, sheshit “Nëna Terezë”, lagjja “Kodra e Trimave” dhe rrugëve: “Tahir Zajmi”, “UÇK”, “Agim Ramadani”, “Fehmi Agani”, ndërmarrja publike komunale “Hortikultura”, ka bërë kërkesë për shumën prej 300.000,00 € për blerjen e 1300 trupave të fidanëve”, thuhet në kërkesë. Komuna për mbjelljen e tyre nuk do të kontraktoi kompani, por këtë da ta bënë “Hortikultura”.

Fillimisht, Këshilli i Drejtorëve komunal e ka miratuar atë, e më pas edhe Këshilltarët komunal

Parat janë marrë nga këto projekte të mbetura nga vit paraprak. Projektet janë realizuar, por që kanë tepruar mjetet.: Sinjalizimin horizontal dhe vertikal të rrugëve dhe vendbanimeve, shumën prej 80.000,00 euro, riparimi i ashensorëve, shumën prej 100.000, 00 euro, Tregu i kombinuar, shuma prej 90.000, 00 euro, si dhe ndërtimi dhe ndërrimi i semaforëve në 5 nyja semaforike në shumë prej 30.000,00 euro.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close