Publikuar me datën: Thu, May 17th, 2012

Parandalohet kontrabanda me derivate të naftës

Njësitë e Trafikut Rajonal të Policisë në Mitrovicë identifikojnë dhe parandalojnë një sasi të derivateve të kontrabanduara. Dje rreth orës 17:00, policia e trafikut rrugor, ka identifikuar një automjet të dyshuar të tipit “Volkswagen kombi”, me targa vendore, i cili po qarkullonte në rrugën lokale të fshatit Lubovec – Skenderaj. Me atë rast janë identifikuar sasi të derivateve të naftës të mbushura në bidonë të plastikës. Ngasësi i automjetit, nuk ka ofruar asnjë dokumentacion të duhur për prejardhjen apo transportin e mallrave të ngarkuara. Stacioni Policor në Skenderaj ka kërkuar asistencën e zyrtarëve të doganave të Kosovës për të sekuestruar mallin e dyshuar të kontrabanduar. Automjeti, së bashku me mallin e dyshuar të kontrabanduar, janë deponuar në terminalin doganor të Mitrovicës, për regjistrim të rastit dhe inicim të procedurave hetimore. Gjithsej, 30 bidonë, secila prej tyre me sasi 20 litërshe, të mbushura me derivate të naftës janë regjistruar dhe sekuestruar për procedurë të mëtejme nga zyrtarët e doganave. Janë regjistruar gjithsej rreth 600 litra të derivateve të naftës, të sekuestruara si mall i kontrabanduar. Policia ka regjistruar rastin si vepër penale “kontrabandë me mallra”, ndërsa prokurori publik është informuar për të gjitha veprimet e ndërmarra të policisë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close