Publikuar me datën: Mon, Apr 14th, 2014

OJQ-LVP: Shqiptarët në zgjedhje u dekoruan me epitetin “tradhtarë”

OJQ-LVP: Shqiptarët në zgjedhje u dekoruan me epitetin “tradhtarë”

Hënë, 14 Prill 2014 10:46

<!–

–>  Organizata Jo Qeveritare “Lëvizja për Vizion të Përbashkët”, i ka  vlerësuar zgjedhjet e djeshme Presidenciale si të qeta dhe demokratike,  dhe dy kandidatëve të cilët kaluan në rrethinë e dytë i uron sukses në  garën e mëtutjeshme.

LVP-500

Ajo e cila ka shqetësuar këtë organizatë, ka qenë fakti që populli Shqiptarë për herë të parë në një palë zgjedhje është trajtuar si tradhtarë në të gjitha rrethanat e zgjedhjeve.

-Kemi vëzhguar me shumë vëmendje të gjitha rrjetet sociale, por po ashtu kemi vizituar edhe shumë vendvotime sidomos në komunat e Çairit, Butelit, Tetovës dhe Sarajit etj, dhe ajo çka ka qenë shumë prekëse ishin postimet dhe deklarimet e shumë anëtarëve të të dyja partive politike shqiptare, të cilët disa i quajtën Shqiptarët “tradhtarë” pse po dalin me në votime, ndërsa disa të tjerë i quajtën Shqiptarët “tradhtarë” pse nuk po dalin në votime, thuhet në komunikatën e OJQ “Lëvizja për Vizion të Përbashkët”.

Sipas kësaj organizate këtë “epitet” Shqiptarët e morën si “peshqesh” në këto zgjedhje nga dy partitë politike shqiptare. të cilat edhe një herë u dëshmua se më shumë kishin për interes matematikat e tyre politike, sesa interesin kombëtarë apo avancimin e sistemit politik në vend.

-Këtë “epitet” Shqiptarët e morën si “peshqesh” në këto zgjedhje nga dy partitë politike shqiptare. të cilat edhe një herë u dëshmua se më shumë kishin për interes matematikat e tyre politike, sesa interesin kombëtarë apo avancimin e sistemit politik në vend. OJQ “Lëvizja për Vizion të Përbashkët”, do të mbetet e pavarur, dhe e heshtur deri më 28 prill, kur do të dalë me vlerësim të zgjedhjeve Parlamentare dhe rrethinë e dytë të atyre Presidenciale, me qëllim që të mos ndikon në fushatë zgjedhore për njërën apo tjetrën parti, përfundon komunikata.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close