Publikuar me datën: Tue, Oct 2nd, 2012

Njoftim nga zyra e Levizjes Demokritiane e Kosovës

Zyra për informim publik
Blerina M. Leka – zëdhënëseLëvizja Demokristiane e Kosovës, nëpërmes përfaqësuesit te vet në Gjermani, z
Eduard Gashi – sekretar për marrëdhënie ndërkombëtare, me rastin e shënimit 3
tetorit – të ditës së Bashkimit të Gjermanisë, i është drejtuar me letër urimi
institucioneve gjermane, duke përcjell urimet e tij personale, dhe të Lëvizjes
Demokristiane – urimi i është drejtuar:
– Presidenti i Republikës Federative te Gjermanisë JOACHIM GAUCK;
– Kancelarës së Republikës Feredative e Gjermanisë ANGELA MERKEL
dhe
– Ministrit të jashtëm i Republikës Federative te Gjermanisë GUIDO
WESTERWELLE;
– Ministrit të Mbrojtjes se Republikës Federative se Gjermanisë THOMAS
DE MAZIÉRE
Duke uruar dhe përgëzuar të gjithë qytetarëve të Gjermanisë shënimin e kësajë
dite, ku pos tjerash në urim thuhet; “Lëvizja Demokristiane – kryetari dhe kryesia,
aktivistët, anëtarët dhe unë personalisht, jemi të bashkuar në gëzimin e juaj dhe të
popullit Gjerman, unë si përfaqësues u përcilli urimet e këtij subjekti demokristian –
Urime. Zoti e bekoftë popullin Gjerman….”.
Lëvizja Demokristiane e Kosovës

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close