Publikuar me datën: Thu, Apr 19th, 2012

Njerëzit mbajnë brenda vetës gëzimin dhe hidhërimin

 

Nga;Loreta Lekë Mrijaj,Klinë.

 

 

Mendimet e njeriut janë aq te nderlikuara sa që njeriu nganjëherë nuk i shpreh apo frikësohet që të shprehët vetëm e vetëm  sepse mendon që do ti lëndojë të tjerët.

Rruga e jetës është e gjatë ,në ketë rrugë njeriu sheh shumë sfida ,shumë gjëra te cilat mundohen  ta bëjnë jetën e tij te pamundur  por ai duhët te perballet me to nuk duhet ti ikë sepse problemet do ta ndjekin gjithë jetën pa u ndalur kurrë.

Thonë qe “njeriu qe nuk qanë dhe nuk e mban hidhërimin ne vete ai është i forte” por e verteta qendron ndryshe e vetmja e vertetë është se njerzit qe i mbajnë ndjenjat brenda vetës janë të njëjtë me ata qe i shprehin.

Botërat e njerzve ndryshojnë nga njera tjetra  secila ka problemet qe nuk i mungojnë kurrë

Por ka edhe njerëz te tjerë se nuk e dinë se çeshtë gëzimi edhe pse pothuajse çdo ditë perballën me të,disa nuk e dijnë kuptimin e fjalës hidhërim  sepse tanimë e kanë harruar nga goditjet e fuqishme qe i bën jeta,por ne jetën e tyre nuk ekziston fjala dorëzim sepse perkunder te gjithave jeta është shumë e bukur e sidomos me të bukur e bejnë ata persona te dashur qe i ke afer vetës sate.

Pothuajse ne çdo minute te jetës e degjojmë fjalën gëzim edhe pse është një fjalë e thjeshtë dhe shumë njerzë mendojnë ne diçka qe kanë arritur sukses e kanë plotësuar jetën e tyre dhe gëzimi nuk do ju mungojë kurrë por nuk është ashtu sepse çdo ditë te jetës rriten sfidat shumë më shumë dhe bashkë me keto sfida rriten edhe deshirat e njeriut qe gezimi të mbizotërojë ne jetën e tij.

Qelësi i jetës është i fshehur diku ne mes të një deti shumë të madh dhe ne duhet ta marrim anijen me te madhe qe të mundohemi ta gjëjmë atë,sepse nese nuk shkojmë ta marrim ai mund te fshehet thellë nën tokë dhe me pas nuk do te mund ta gjejmë kurrë.

 

Prandaj porosia ime permes kesaj teme është “të mos dorëzohemi para sfidave të jetës”

A e dini pse ?

Sepse jeta është e bukur dhe ja vlenë të jetohet sidomos kur pranë vetes ke personat qe i do dhe te duan qe gjithmonë të mbeshtesin ne rënie dhe ne ngritje ne fat dhe fatkeqësi.

 

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close