Publikuar me datën: Tue, Feb 19th, 2013

NJË FAQE TJETËR- Petrit Menaj

 Natyrisht që  gjendja në  Maqedoni nuk është  e mirë  që  të  lavdërosh BDI-në, por ajo si parti dhe gjithë  kuadrot e veta në  strukturat e shtetit nuk kanë  anë n e errët por anën e ndritme të  lëvizjes së disa proceseve, që janë të  domosdoshme për të  integruar Maqedoninë  në  NATO dhe BE.

Duke analizuar gjendjen e Maqedonisë  si shtet, marrëdhëniet pozitë-opozitë  midis  partive maqedonase, duhet kuptuar se ndryshe nga dikur, kur maqedonasit e linin topin në  fushë n e shqiptarëve, tani topi është  në  fushën e maqedonasve, dhe shumë  problem në  lidhje me ngecjen e politikë s maqedonase nuk varen nga politika e partive shqiptare, por nga politika e partive maqedonase, duke parë  si detyrat ashtu dhe të  drejtat që  u faturohen shqiptarë ve në  tërë proceset e veprimit të  shtetit.

BDI me kuadrot e vet në  udhëheqje të  shtetit në  institucionet e ngarkuara ka treguar se ka një  unifikim të veprimeve në realizim të  detyrave dhe angazhimeve të marra para elektoratit të  vet, siç  është futja e Maqedonisë  në  NATO dhe BE.

Kuadrot e veta, zv Kryeministra për Integrim, z Teuta Arifi, dhe Ministri I Mbrojtjes Fatmir Besimi treguan vlera intelektuale për të  cilat nuk duhet të  krenohen vetëm BDI-ja dhe shqiptarët në  Maqedoni, por gjithë  shqiptarët.

Me dorëheqjen e Teuta Arifit dhe Nevzat Bejtës nga postet ministrore dhe të  Arben Labunishtës nga posti i deputetit, në  Maqedoni u shënua një  vlerë  e re e cila nuk i shënohet vetëm BDI-së, por gjithë shqiptarëve, vlerë që  duhet admiruar edhe nga politikanët në  Shqipëri dhe Kosovë .

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close