Publikuar me datën: Fri, Apr 13th, 2012

Nikoliq s’i pranon marrëveshjet Serbi-Kosovë

Deklarata e liderit të Partisë Përparimtare Serbe, Tomisllav Nikoliq, se marrëveshjet që Serbia i ka arritur me Prishtinën nuk e obligojnë atë nëse bëhet president, për Qeverinë e Serbisë është skajshmërisht e papërgjegjshme dhe e rrezikshme për shtetin.

“Meqë progresi në procesin negociator ka qenë kusht për marrjen e kandidaturës, deklaratat e tilla të pjesëmarrësve në procesin zgjedhor mund të vënë në dyshim raportet tona me Bashkimin Evropian, por edhe sigurinë kombëtare”, citon qik-u Mihajllo Mihajlloviqin, drejtor i Zyrës së qeverisë së Serbisë për bashkëpunim me mediat.

Mihajlloviq ka thënë se Qeveria e Serbisë me dialog dhe me rrugë paqësore i zgjidh problemet në Kosovë dhe mbron interesat kombëtare si dhe mbetjen e popullsisë serbe në Kosovë.

Nikoliq kishte thënë një miting parazgjedhor në veri të Mitrovicës se nuk e di çfarë ujdie ka arritur pushteti aktual i Serbisë me Prishtinën. “Një njeri ka zgjidhur fatin tonë në Kosovë – Boris Tadiq”, ka thënë Nikoliq dhe ka shtuar se është detyrë e Tadiqit të thotë se deri ku ka arritur. “Kudo që të ketë arritur, nga këtu asnjë hap nuk guxon të bëjë”, ka thënë Nikoliq.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close