Publikuar me datën: Sun, Aug 21st, 2011

Nga Besëlidhja Shqiptare – DEKLARATE!

Postoi;Kordinatori i Besëlidhjes Shqiptare Lek Mrijaj
 • DEKLARATE!
  nga Fatos Ashiku më 2011-08-11 në orën 11:41.MDDEKLARATE!

  Per informim :tere Shqipetareve brenda trojeve etnike ..bashkeatedhetareve nga ndodhen neper bote dhe diaspores..!
  subjekteve shoqerore qe mbartin shqetesimin e realizimit te aspirates per bashkim..ashtu edhe nje opinioni me te gjere ngado i interesuar..!

  Te nderuar!

  Sot me dt 12 gusht 2011Beslidhja Kombetare Demokratike Shqipetare dhe Levizja Kombetare shqiptare ‘ZGJIDHJA’ njoftojme se kemi ndermarre nismen historike te bashkimit rreth nje BESLIDHJE TE RE SHQIPETARE…!

  Ky akt perben hapin e pare qe i hap udhen, tere aktoreve Shqipetare te ndermarrim hapin vendimtare, drejt unifikimit reth nje forumi te vetem. i cili mbart vendimarrjen e nje ndermarrje te atij akti, qe e ben realitet aspiraten per bashkim kombetare.! Te vetedijeshem per ndermarrjen e ketij akti historik : se hedhja e ketij hapi eshte e vetmja rruge qe na ben Ne Shqipetareve se pari te bashkuar me veten.duke kapercyer, ate hendek qe na ndan ndersa zhben frymen e sektarizmit aq te domozdoshem per te aderuar ne veprimtari te perbashket dhe me vendimarrje unike .

  Duke gjykuar: se çdo vonese ,si ne shpalljen e ketij akti, ashtu edhe ne gjetjen e mbeshtetjes nga tere aktoret qe mbartin pergjegjesi kombtare,eshte ,jo ne favorin tone ngaku populli Shqipetare edhe keshtu gjindet tejet i vonuar!

  Do te ishte po ashtu:frymemarrje e faktorit shoven i cili ne grahmat e fundit , po ndermerr betejen finale, te mbajtjes me çdo kusht te ‘statukuose’ dhe pozitave dominuese, qe mbarten peshen e atij akti makaber te copetimit te trojeve tona etnike.

  Jane te ra motivet , i kemi tera argumentet te shpalosura boterisht, qe flasin per nje bashkerendim te parapare, ne dem te interesave tona kombetare,keshtu gjindemi te fokusuar ne nje konteks tepergjitheshem ngaku demet jane te pallogariteshme.Kjo sa edhe per faktin aspak te denje, se vendimarrja jone ne kuader parlamentare ka dekantuar ne nje pa pergjegjshmeri , ngaku qeverisja shpalos hapur dhe nepas skene jo vetem anen e saj te pa drejte por edhe qe shkon ne kndershtim flagrant te interesave kombetare.

  Ne nuk dhet te rrime e te peresim 2013 ten çfare do na sjelle pasi, ajo paçavure e ka mbushur afatine saj te zhberjes si akt moral..por: ta shpallim boterisht berjen e shqperise ne trajten e vet me madhore te te berit komb ne troje unike me nje shtet dhe komb unik…!
  Realizimi i bashkimit tone ne kuader te BESLIDHJES SE RE SHQIPETARE .natyreshem nukperben akt qe e ben te veshtire si ne kohe ashtu edhe ne kapercim te dilemave. Pasi gjithkush ne beslidhjen e re do hyje si subjekt me identitetin e tij ..kjo si pervoje qe na sjelle historija nga lidhjet e Lezhes dhe Prizerenit!Subjektet perberese qe do firmatojne kete nisem me karakter final do te mblidhen paraprakisht te hartojne kushtete mbajtjes se nje kuvendi kombetare kudo merren vendimet perkatese.vendime te cilat jane detyruese per te gjithe ..ku ai akt i vendimarrjes se shpalljes se bashkimit kombetare eshte akti i pa cenueshem …!

  Hartues te deklarates dhe firmetare nismatare: BESLIDHJA DEMOKRATIKE KOMBETARE SHQIPETARE DHE LEVIZJA KOMBETARE SHQIPETARE ‘ZGJIDHJA’!
  SHqiperia etnike me dt12 gusht 2011

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close