Publikuar me datën: Tue, Apr 13th, 2010

Në Vienë shfaqen filmat e regjisores Shota Bukoshi

Prishtinë, 13 prill – Kultur Kontakt Austria dhe Instituti për Film dhe Dramaturgji Transmediale ftuan regjisoren Shota Bukoshi në Vienë për t’i shfaqur filmat e saj. Në qendër të evenimentit “Fokus në skenën kulturore të Kosovës”, më 10 prill në Brunnenpassage të Vienës ishin filmi i saj dokumentar “Dy rrëfime dashurie” dhe filmi i shkurtër “Aureola e shthurur”, të cilët tashmë janë shpërblyer në festivale të ndryshme
Kombëtare dhe ndërkombëtare si Dokufest, Skena Up, Tirana International Film
Festival, Young short & ambitious, Një botë, etj.
“Dy rrëfime dashurie” flet për jetën anash dhe njëkohesisht mes shoqërisë,
Për tentimet e dy çifteve romë t’ia bëjnë disi dashurive tyre si dhe
pasojave te tyre, përderisa filmi i shkurter “Aureola e shthurur” për kah
estetika e hiperbolizuar shtiret si komedi përderisa sulmon vrazhdë rolet
tradicionale të femrës shqiptare.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close