Publikuar me datën: Tue, Apr 13th, 2010

Ndërtesë nga 1.5 milionë shishe të plastikës

Taipei, 13 prill – Ndërtesa e parë në botë, e ndërtuar nga shishet plastike të ricikluara, EcoARK, gjendet në Taipei, në Tajvan.

Ndërtesa ekologjike është me fasadë të gjatë 130 metra, ndërsa është e ndërtuar nga 1.5 milionë shishe plastike, të strukturuara me metoda të veçanta arkitektonike që kujdesen për mbrojtjen e mjedisit dhe themelet me tre objektiva: “Përdor, riciklo dhe përdor përsëri”.

Ndërtesa është ndërtuar nga firma Far Eastern Group (FEG) dhe është konstruktuar në atë mënyrë që të mund t’i bëjë ballë tajfuneve dhe tërmeteve të fuqishme. EcoARK është e lëvizshme dhe mjaft e lehtë. Ajo përfaqëson një mrekulli për mjedisin. Ka marrë 7 çmime ndërkombëtare dhe do të përdoret si një nga 14 sallat e ekspozitës International Flora Expo, e cila hapet në nëntor.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close