Publikuar me datën: Wed, Dec 21st, 2011

Mobilizohen kundërshtarët e pavarësisë së Kosovës në Parlamentin Evropian

Bruksel, 21 dhjetor – Shumica nga 209 amendamentet sa janë paraqitur në Raportin e deputetes Ulrike Lunacek për Kosovën, të cilat i ka siguruar “Koha ditore”, janë nga deputetë që kërkojnë të hiqen të gjitha referencat me të cilat Kosova trajtohet si shtet i pavarur. Miratimi i këtyre amendamenteve varet nga numri i deputetëve që do të marrin pjesë në votime. Deputetët e Parlamentit Evropian, të cilët vijnë nga vendet që nuk e kanë njohur Kosovën si shtet, kanë paraqitur numrin më të madh të amendamenteve në Raportin për Kosovën dhe me ato kërkojnë që nga raporti të hiqet çdo referencë, e cila në mënyrë implicite apo eksplicite e trajton Kosovën si shtet të pavarur. Në draftin e Raportit të lartshënuar, për të cilin ka shkruar “Koha ditore” para një muaj dhe leximi i parë i të cilit tashmë është bërë në Komitetin për politikë të jashtme të Parlamentit Evropian, Kosova gjithkund përmendet si shtet, ndërsa thuhet se do të mirëpritej njohja e pavarësisë së saj nga 5 shtetet e BE-së që ende nuk e kanë bërë këtë.

Kësaj radhe duket se deputetët e Parlamentit Evropian që janë kundër pavarësisë së Kosovës kanë qenë më të motivuar dhe më të mobilizuar dhe kanë dërguar numër jashtëzakonisht të madh të amendamenteve.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close