Publikuar me datën: Sun, Sep 23rd, 2012

Ministri Rashiq i hedh poshtë statistikat e papunësisë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Nenad Rashiq, ka hedhur poshtë statistikat e publikuara të premten nga raporti përfundimtar i regjistrimit të popullsisë, të cilat flasin për 44.9 për qind papunësi. Sipas tij, papunësia në Kosovë është më e vogël sesa që paraqitet në raport. Ai ka theksuar se raporti u referohet të dhënave të vitit 2011, përderisa numri zyrtar i punëkërkuesve, element ky në të cilin bazohet ministria, sipas ministrit Rashiq, është shumëfish më i vogël bazuar në të dhënat e këtij viti. Mirëpo bazuar në raportin e regjistrimit të popullsisë, prej 508.100 banorëve që janë të aftë për punë, 44.9 për qind janë të papunë. Kosova ka 227.646 banorë të papunë, përderisa të punësuar konsiderohen 280.454 persona.

“Nuk po e kundërshtoj raportin, mirëpo të dhënat e prezantuara në raportin e regjistrimit të popullsisë janë të bazuara në raporte të mëparshme, dhe jo në raportet e fundit që i ka Ministria nga projekti për databazën e punëkërkuesve”, ka thënë të shtunën Rashiq

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close