Publikuar me datën: Wed, Apr 14th, 2010

Mërgimtarët dhuruan pajisje për Spitalin e Gjilanit

Gjilan, 14 prill – Tridhjetë shtretër dhe pajisje tjetër mjekësore kanë arritur në Spitalin Rajonal të Gjilanit nga një bashkatdhetar me punë në Zvicër. Zijadin Hasani, drejtor klinik dhe zyrtar për informim i Spitalit Rajonal të Gjilanit, ka thënë të mërkurën se donacioni i ardhur nga shoqata kulturore “Mërgimi”, të mërgatës sonë në Zvicër, përcjellë nga veprimtari ynë atje, Arben Berisha, përbëhet nga 30 shtretër për të rritur e fëmijë, disa tavolina lëvizëse për terapi. Sipas Hasanit, kanë mbetur pa mbërri edhe disa pajisje mjekësore ( një rëntgen mobil ), dhe pas kalimit të procedurave doganore, edhe ato do të sillen në Spitalin Rajonal të Gjilanit.

Drejtori ekzekutiv i SRGJ-së, Xhavit Hajdari, e ka vlerësuar donacionin ndihmë të
çmuar, sidomos për rëntgenin mobil por edhe për shtretërit. Ndërsa, mërgimtari Berisha ka thënë se ndihmat i ka grumbulluar me bashkatdhetarët tjerë pasi ka dëgjuar se për to ka nevojë Spitali i Gjilanit. Ai ka thënë se do të angazhohet që edhe në të ardhmen të ndihmohen spitalet me pajisje teknike dhe diagnostikuese.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close