Publikuar me datën: Thu, Feb 21st, 2013

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit

Do të përforcohet edhe bashkëpunimi mes imstitucioneve të arsimit të lartë të dy vendeve, do të sigurohen bursa për nxënës dhe studentë, qëndrime studimore, mundësi për ndjekjen e studimeve pasdiplomike
Zmadho fotografinë

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit

Takim pune i zëvendësministrave të Arsimit të Maqedonisë dhe Kosovës

Nënshkrimi i marrëveshjes për bashkëpunim mes Maqedonisë dhe Kosovës në fushën e arsimit dhe shkencës ka qenë tema kryesore e takimit të punës të zëvendësministrave të Arsimit të të dy vendeve Safet Neziri dhe Nehat Mustafa, që u mbajt sot në Shkup.

MASH informon se Neziri dhe kolegu i tij kosovar Mustafa janë pajtuar se marrëveshja mes dy ministrive në të ardhmen do të nxitë bashkëpunim në fushën e shkencave natyroro-matematikore, teknike, bioteknike, mjekësore, shoqërore, dhe shkencave humane.

“Gjithashtu do të përforcohet edhe bashkëpunimi mes imstitucioneve të arsimit të lartë të dy vendeve, do të sigurohen bursa për nxënës dhe studentë, qëndrime studimore, mundësi për ndjekjen e studimeve pasdiplomike, studime të doktoraturës në të dy vendet si dhe përkryerje profesionale të kuadrove”, kumtoi ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Zmadho fotografinë

Takim pune i zëvendësministrave të Arsimit të Maqedonisë dhe Kosovës

Takim pune i zëvendësministrave të Arsimit të Maqedonisë dhe Kosovës
Zmadho fotografinë

Takim pune i zëvendësministrave të Arsimit të Maqedonisë dhe Kosovës

Takim pune i zëvendësministrave të Arsimit të Maqedonisë dhe Kosovës

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close