Publikuar me datën: Wed, May 23rd, 2012

Maloku – drejtor me konkurs të kurdisur, Kuqi mohon

Ministria e Drejtësisë ka mashtruar tetë kandidatë për drejtor të Burgut të Sigurisë me konkursin e shpallur javë më parë. Ata u janë nënshtruar procedurave të parapara me Ligjin për përzgjedhjen e stafit civil, ndërkohë që drejtori ishte caktuar një muaj më parë. Pritej vetëm legalizimi i emërimit të drejtorit.

Kandidati që ka “fituar” këtë konkurs, Naim Maloku, ka thënë se një muaj para shpalljes së konkursit kishte ofertë nga ministri Hajredin Kuçi për t’u bërë drejtor burgu. Bile Maloku ka thënë se Kuçi i kishte dhënë një muaj kohë për të menduar për këtë pozitë të cilën ai e quan “sfidë të radhës”.

“Zyrtarisht detyrën e kam marrë më 7 maj. Biseda ka filluar me mu diku në gjysmë të marsit”, ka thënë Maloku të martën për “Kohën Ditore”. “Po, në mars kam pasur ofertë dhe kam pasur nja një muaj afat për me mendu dhe me i mat do gjëra rreth angazhimit tim dhe diku kah gjysma e prillit unë kam dhanë pëlqimin që jam për atë. Ndërkohë ka qenë i përgatitur kështu-ashtu konkursi për drejtor”, ka thënë ai.

Sipas gazetës, Maloku ka konfirmuar se konkursi ka qenë vetëm formal, sepse tashmë ishte marrë vesh me Kuçin që të bëhej drejtor.

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës dhe ish-këshilltari i ish-presidentit Behgjet Pacolli, ka ripërsëritur se ofertën për këtë punë e kishte marrë nga zëvendëskryeministri, Hajredin Kuçi.

“Nga zëvendëskryeministri dhe ministër i Drejtësisë”, është përgjigjur ai kur është pyetur sërish se kush ia kishte ofruar këtë punë.

Por ministri Kuçi ka mohuar këtë. Ka thënë se konkursi ka qenë i hapur. Aty, sipas tij, ka konkurruar edhe Naim Maloku dhe nga komisioni është vlerësuar me pikë maksimale për këtë detyrë. Tri herë është pyetur se a i ka ofruar këtë detyrë Malokut dhe tri herë ka refuzuar të përgjigjej. Ka thënë se është nder që ai është në Shërbimin korrektues.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close