Publikuar me datën: Sun, Oct 9th, 2011

Maliqi: Ja si më hoqën

Prishtinë, 9 tetor – Reshat Maliqi, drejtori i përgjithshëm i policisë, i shkarkuar mbrëmjen e 25 korrikut 2011 në mënyrë dhe në rrethana të pazakonshme, me vendim të kryeministri Hashim Thaçi, mu ditën kur edhe u ndërmor operacioni policor për dërgimin e policëve dhe doganierëve kosovarë në dy pikat ku?tare 1 dhe 31 në veri, për herë të parë zbulon detaje nga mbrëmja e bujshme dhe mënyra e shkarkimit të tij.

Ai dhe avokati i tij, Bajram Tmava, kanë vendosur “të sfidojnë sistemin e drejtësisë në Kosovë” dhe të bindur në paqëndrueshmërinë e vendimit të kryeministrit, kanë paditur Qeverinë në Gjykatën Supreme të Kosovës, shkruan gazeta Zëri. Padia tjetër për kontest nga marrëdhënia e punës ka shkuar në Gjykatën Komunale dhe të dy shprehen të bindur se do të dalin ?tues.

Biseda me ish-drejtorin e policisë është bërë në vendin e tij të ri të punës, në lokalet e Drejtorisë për Planifikim Strategjik, Planifikim Zhvillimor dhe Çështje Ligjore, ku zakonisht policia i “strehon” kuadrot që kanë rrëshqitur në detyrë.

Ai në bisedë për Zërin ka sqaruar se për operacionin ka marrë vesh prej medieve. Se kurrfarë njohurish tjera nuk ka pasur para se lajmi te jepej në televizion.

…Diku pas orës 23 vajza ime nga Ferizaj më ka telefonuar.

Tha, rrëfen Maliqi, a po e shikon televizorin, në ekran po jepet me shkrim lajmi më i ri: se kryeministri ka marrë vendim për shkarkimin tim. Jo, i thash, nuk e kam parë duke menduar mos është ndonjë gabim apo diçka e tillë. Se di kush po bën hajgare.

Pasi në lokal nuk kishte TV, kam shkuar në banesë dhe jam befasuar. Vërtet pa ndërprerë, në shirit  poshtë ekranit sillej lajmi se kryeministri më paska shkarkuar. Menjëherë e kam thirrur ministrin Rexhepi.

I thash :-unë po e shoh në ekran , po jepet lajmi kështu e kështu…}ka dini ju për këtë punë?

Unë s’di asgjë, ishte përgjigja.

Po ku jeni ju?

Në Mitrovicë, më tha. Kemi një operacion të vogël, kështu diçka..

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close