Këndi i Përshëndetjeve

Posted By koshtovalia On Friday, July 17th, 2009 With 2 Comments

LIBRI I VIZIROREVE

Ky kend esht per ju dhe mund te shprehni menidmet e juaja rreth webfaqes se radio mitrovices

www.radiomitrovica.info
Rregullat.
Per te postuar plotso formen e komentit 
E-maili juaj nuk do te publikohet
Ofendimet jan te ndaluara
Reklamat te ndryshme Jan te ndaluarabashku.
Qdo postim qe then rregullat stafi do te fshi at koment
Ju lutemi te mbajm te paster ket kend se bashku
Rrespekt dhe Toleranc stafi RadioMitrovica.info

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close