Publikuar me datën: Tue, Jan 18th, 2011

KQZ ka anuluar votat e 11 vendvotimeve

Prishtinë, 18 janar – KQZ ka anuluar votat e dy vendvotimeve të zgjedhjeve të 9 janarit. Ky vendim është marrë me rekomandimin e Qendrës së Numërimit dhe Rezultateve, ku edhe ka përfunduar në tërësi numërimit dhe rinumërimit i votave i tërë procesit zgjedhor. Raportit të QNR-së do t’i bashkohen edhe rezultati i rivotimit të 23 janarit në Mitrovicë dhe votat me kusht.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve anuloi 2 vendvotime të rivotimit të 9 janarit në   Skenderaj, pasi në qendrën e numërimit të votave ishin gjetur parregullsi gjatë procesit të rinumërimit. Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka bëri të ditur se rezultatet nga këto dy vendvotime nuk do të procedohen në rezultatet e përgjithshme. Po ashtu janë anluruar edhe votimet në shtatë të tjer me kusht.

Në raportin që paraqiti para KQZ-së, shefi i Qendrës për numërim dhe rezultate, Burim Ahmetaj, bëri të ditur se tashmë ka përfunduar i gjithë procesi i rinumërimit dhe hetimeve nga zgjedhjet e 12 dhjetorit dhe 9 janarit.
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve diskutoi edhe për përgatitjet e procesit të rivotimit në Mitrovicë. KQZ nuk miratoi një kërkesë të kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, për ndarjen e punëve brenda këshillave të qendrave të votimit si dhe një kërkesë nga Vetëvendosja për mundësinë që kjo parti të ketë anëtarë në të gjitha këshillat e vendvotimeve.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close