Publikuar me datën: Thu, Nov 18th, 2010

KQZ-ja certifikon nëntë partitë e para politike

Prishtinë, 18 nëntor – Ndërsa sot është dita e fundit (deri në mesnatë) për certifikimin e subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 12 dhjetorit, Komisioni Qendror Zgjedhor ka certifikuar të mërkurën nëntë partitë e para politike, nga 29 sa kanë aplikuar gjithsej. Certifikimi i partive nga KQZ-ja është bërë pas rekomandimit të bërë nga Zyra për Regjistrimin e Partive Politike, pas  verifikimit të dokumentacionit të dorëzuar nga subjektet politike. “Në bazë të dokumenteve të dorëzuara dhe të verifikuara, Zyra konstaton se janë plotësuar të gjitha kushtet për regjistrim”, ka thënë drejtoresha e Zyrës për regjistrim, Miradije Mavriqi, në mbledhjen e KQZ-së. Pas kësaj, anëtarët e KQZ-së me shumicë votash kanë votuar pro certifikimit të partive. Partitë e para të certifikuara janë: LDK-ja me 110 kandidatë, Fryma e Re me 86 kandidatë, KTB – Partia Turke 25 kandidatë, PREBK Partia Rome e Bashkuar e Kosovës 6 kandidatë, PDAK, Partia Demokratike e Ashkalinjve të Kosovës 49 kandidatë, LEK- Lidhja e Egjiptianëve të Kosovës 6 kandidatë, SDSG Partia Socialdemokrate e Gorës 13 kandidatë, IRDK-Iniciativa e re Demokratike e Kosovës 9 kandidatë dhe Partia e Ashkalinjve për Integrim me 9 kandidatë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close