Publikuar me datën: Sun, Sep 23rd, 2012

Komuna dhe AKP-ja përplasen rreth pronës së “Ballkanit”

Suharekë, 23 shtator – Komuna e Suharekës edhe Agjencia Kosovare e Privatizimit nuk po arrijnë të merren vesh për pronën e paluajtshme, të cilën në fshatin Shirokë të kësaj komune, në periferi të qytetit, e ka shfrytëzuar deri para pak kohësh KFOR-i . Asnjëra nga ato nuk e mohojnë se kjo pronë para se të vendosej aty KFOR-i ka qenë e ndërmarrjes shoqërore “Ballkan”. Zyrtari i lartë për marrëdhënie me publikun në AKP, Ylli Kaloshi, ka thënë se kjo agjenci ka certifikatën mbi të drejtat pronësore në emër të kësaj ndërmarrjeje shoqërore.

“Prona në fjalë, me sipërfaqe të përgjithshme prej 30 hektarësh, 97 arë e 91 m2 është e regjistruar në Zyrën Kadastrale të Komunës së Suharekës në emër të ndërmarrjes shoqërore ‘Ballkan’, e cila në këtë njësi ka rreth 77.318 m2 sipërfaqe të ndërtuar “, ka sqaruar Kaloshi.

Por gjatë ceremonisë së dorëzimit të kësaj prone nga KFOR-i, dokumentin e dorëzim-pranimit e kanë nënshkruar vetëm përfaqësuesi i KFOR-it dhe kryetari i Komunës së Suharekës. Nuk ka qenë i pranishëm as përfaqësuesi i AKP-së, e as ai i ish- ndërmarrjes “Ballkani”.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close