Publikuar me datën: Wed, Mar 30th, 2011

KANDIDATI ME I QELLUARI SI UNIFIKUES I FAKTORIT POLITIK I REPUBLIKES SE KOSOVES PER KRYETAR TE MUNDSHEM TE JETË; PROF.JUSUF BUXHOVI

Nga;Lek Mrijaj

“Pas tragjedisë së madhe ne luftë që patëm edhe si popull dhe krizes politike qe ka kapluar sot Republiken e Kosovës, partit poliitike PDK-LDK-AAK ne Republiken e Kosoves do te duhej unanimisht t…e marrin vendim kapital per zgjedhjen e presidentit unifikues – te propozojn kandidaturën për kryetar të Kosovës, Zot.Jusuf Buxhovin . Është një vullnet i qytetarve te Republikes se Kosovës që ky personalitet dëshmon unitetin dhe vlerat e partive politike te Republikes se Kosovës ku me emrimin e ti nuk do te ketë përplasje mendoj apo përçarje ne Republiken e Kosovës .

Prof.Jusuf Buxhovi do te ketë mbështetje të gjerë për zgjedhjen President, si nga vendorët ashtu edhe nga ndërkombëtarët. Jusuf Buxhovi shihet si kandidat i pranueshëm me vlera mendoj gati për të gjithë për pozitën- opoziten e Republikes se Kosoves si unifikues të vendit. Propozimi per President te Kosoves nuk do te duhej te anashkalohet ky personalitet me vlera kombetare-intelektuale -patriotike i cili qysh ne kohet me kritike ne fund te viteve 1989 ka dhëne vlera pozitive ku dhe do të vazhdojë me sukses proceset e nisura nga paraardhësi i tij, Ibrahim Rugova:

Jusuf Buxhovi mund të ushtroj në këtë kohë kritike kaq të nevojshme për Kosovën detyrën e krye-tarit të Kosovës. Te gjithë do te duhej falenderuar për angazhimin e ti aq të madh që kanë bërë bashkë me presidentin Rugova deri në këtë fazë dhe mendoj se do të vazhdoj me ngulm ne atë vizion dhe atë qasje që ai ka pas për Kosovën, pavarësinë, demokracinë dhe për ardhmërinë e saj të përgjithshme dhe për proceset euro-atlantike”.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close