Publikuar me datën: Fri, Sep 23rd, 2011

Jahjaga e pazëvendësueshme, Thaçi e Krasniqi po

Jo të gjithë përfaqësuesit e shtetit bëjnë adresim të përkohshëm të detyrave dhe përgjegjësive te vartësit e tyre.
Në mungesë të presidentit, kurrkush në Kosovë nuk mund të shpallë gjendje të jashtëzakonshme, sikur rrethanat ta kërkonin këtë. Kjo për shkak se presidenti kur ka udhëtuar në Nju Jork nuk i ka bartur detyrat dhe përgjegjësitë te një autoritet tjetër. Rasti është ndryshe me kryeministrin. Edhe Hashim Thaçi ndodhet në Nju Jork, por ka autorizuar Hajredin Kuçin për të ushtruar disa funksione. Edhe kryeparlamentari bën ashtu kur të udhëton jashtë vendit

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close