Publikuar me datën: Mon, Jan 14th, 2013

Ipçe: Po rrisim përfaqësimin e drejtë në Shëndetësi·

Ipçe: Po rrisim përfaqësimin e drejtë në Shëndetësi·

Ministria e Shëndetësisë ka bërë një përmbyllje të ciklit të punësimeve për vitin 2012 ku janë përfshirë edhe të gjithë qytetarët, përfshirë edhe ata shqiptarë.

 

Të gjithë ato mjekë, siç bën të ditur për “Zhurnal plus” sekretari shtetëror pranë MSH-së Nasuf Ipçe që kanë konkurruar në konkurset janë pranuar dhe se vazhdojnë të bëjnë përpjekje në vazhdën e konkursit tjetër të hapur, pranimin e kuadrove shqiptarë, motra medicinale dhe personel ndihmës- mjekësor.

 

“Ne kemi pasur punësime jo vetëm këto 800 tani që janë paraparë, por edhe një raund më herët ku kanë qenë 400 punësime, kryesisht kanë qenë punësime të kuadrit të parë – mjekë.

 

Në punësimete dyta tash në konkursin e hapur prej 400 vendeve kryesisht janë punësime për personel të mesëm mjekësor- motra medicinale dhe teknik ndihmës mjekësor, por do të kemi edhe 400 punësime tjera”, thotë Ipçe.

 

Ai u bën thirrje te të gjithë, gjithë ato punonjës ndihmës-teknik mjekësor, motra medicinale të paraqiten në konkurset pasi ai garanton konkurrencën e barabartë me gjithë kandidatët tjerë.

 

“Ju e dini se në shëndetësi tentojmë jo gjithmonë të flasim me numra, sepse numrat jo gjithmonë janë reale, gjithmonë më të mirët pranohen.

 

Ju garantoj se edhe në konkursin që kemi pasur kemi bërë përpjekje që gjithë ata kandidatë mos të them 100 për qind, por diku 95 për qind gjithë ata kandidatë mjekë shqiptarë që janë paraqitur janë pranuar”, tha Ipçe.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close