Publikuar me datën: Tue, Jan 1st, 2013

Intervista e radhes me 01-01-2013

702380_515671798475816_926350158_nDomenico Zungri lindur ne Vibo Valentia me 26/12/1971

Domenico Zungri eshte fondator i te Future Labs Nje Park teknologjik dedikuar kerkimit zhvillimit dhe informacionit ne baze te teknologjise imersive e neurali (studumet per te ardhmen)…..
Domenico ka nje formacion profesionale si desanjer te Realitetit Virtual eshte specializuar ne zhvillimin e simulacionit per qellime edukative e profesionali. Ka bere nje Master ne Digital Entertainment ne VRMMP (Virtual Reality & MultiMedia Park) te Torinos. Ka punuar si Game Designer ne Maison Milestone te Milanos , dhe eshte specializuar ne projektetete terheqjese tematike me grupin Alcorn McBride. Ne 2011 ka fituar premio internacionale te Social Innovation Competition me projektin te riedukacionit te minoreve ne rrezik, dhe ne 2012 ka bere nderhyrjen konkluzive ne konferencen TEDx ne Bolonje ,ku ka prezantuar projektin Fututr Labs qe ka per qellim te veje ne zbatim nje lloj pedagogjie te re per shekullin ne vijim (XXI),bazuar ne nuroshkencen,dhe teknologjine imersive,(bazuar ne esperiencen direkte)dhe ne zhvillimin e kapacitetit kreative per te dhene brezave te ardhshem

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close