Publikuar me datën: Sat, Oct 15th, 2011

Informacion nga FALKÖPING

Me daten 13-Tetor-2011 ora 18 ne Falkoping u mbajt nje meshe nga Svenska Kyrkan ku mori pjese Biskop ERIK AURELIUS.Ne kete meshe kishte nje pjesmarje te konsiderueshme dhe nga komuniteti yne ne kete qytet.Stafi i kishes kishte marre masat qe aktiviteti te dilte sa me mire.Per nder te Biskopit u shtrua dhe nje darke pas meshe.Stafi dhe Diakon Anne Blomqvist nje mike e madhe e Shqipetareve mirepriti pjesemaresit.Fjalen e rastit e mbajti Biskop ERIK AURELIUS ku i ftoji te gjithe sidomos te rinjte te frekuentojne sa me shume kishen si nje mundesi per tju larguar veprave jo te mira qe verehen sot dhe jane prezente ne mjaft raste.
Mesha ishte nje event shume i mire per komunitetin tone qe dallohemi per bashkjetese fetare midis besimeve te ndryshme fetare.
Kjo tregon me se miri tolerancen tone fetare qe na karakterizon nisur nga shembulli i Nene Terezes. Humanistes tone te madhe.

FORCA ALBANIA

      KORESPONDENT I RADIOS NE FALKOPING

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close