Publikuar me datën: Tue, Nov 9th, 2010

ICO: Prishtina e Beogradi vendosin nëse do të bisedojnë për Veriun

Prishtinë, 9 nëntor – Prishtina e Beogradi duhet vetë të vendosin nëse dëshirojnë që bisedimet e ardhshme të flasin për Veriun e Kosovës, citon FoNet përfaqësues të Zyrës Civile Ndërkombëtare në Prishtinë (ICO).

Zyra Civile Ndërkombëtare mbështetë bisedimet për të gjitha çështjet që lidhen me Veriun e Kosovës në bisedimet e pritshme ndërmjet Prishtinës e Beogradit, citon FoNet burimet.

Në Zyrën Civile Ndërkombëtare thonë se vendimi se çfarë do të duhej të shtrohej në rendin e ditës në bisedimet mbi Veriun e Kosovës varet nga të dy palët.

Zëdhënësi i ICO në Kosovë, Kai Muller-Berner, sqaron se “do të mbështetën të gjitha përpjekjet e institucioneve të Kosovës që çojnë kah përmirësimi i cilësisë së jetës” dhe shton se funksionimi i gjykatës në pjesën veriore të Mitrovicës është një nga prioritetet për të cilën duhet të bisedohet.

Zëdhënësi i EULEX-it, Blerim Krasniqi, si çështje tjetër të rëndësishme thekson çështjen e shërbimit doganor. Ai ka thënë se në gjykatat në Veri janë të angazhuar 7 gjykatës ndërkombëtarë dhe 4 prokurorë, kurse në komponenten doganore të EULEX-it në Veri punojnë 44 persona.

Për çështjen e doganave, por edhe çështjen e punës së gjykatave, do të duhej të gjendeshin zgjidhje pragmatike që të do të kënaqnin të dy palët, konsideron Krasniqi.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close