Publikuar me datën: Thu, Sep 16th, 2010

EULEX-i po heton ushtarë të KFOR-it, të dyshuar për krim ekonomik

Prishtinë, 15 shtator – Sipas një deklarate të zëdhënësit të KFOR-it, gjatë viteve të kaluara disa nga ushtarët e KFOR-it janë dyshuar të kenë qenë të përfshirë në kontrabandë me karburantë, shmangie të tatimit dhe keqpërdorim të autorizimit ekonomik.
Hetimet e EULEX-it dhe autoriteteve të tjera rreth kësaj çështjeje janë duke u ndërmarrë në interes të KFOR-it dhe me ndihmën e autoriteteve të KFOR-it, thuhet në deklaratën e KFOR-it.
KFOR-i mirëpret hetimet e hollësishme dhe në rast të dëshmive të qarta këta
kriminelë të vihen para drejtësisë.
Kjo i referohet të dyja palëve, të dyshuarve nga Kosova e poashtu të cilitdo pjesëtar tjetër.
KFOR-i dënon të gjitha aktet kriminale dhe për pjesëtarët e përfshirë në krim, e pa marrë parasysh se cilit komb janë, kanë filluar të gjitha masat e duhura, duke përfshirë edhe hetimet diciplinore dhe kriminale, përfundon deklarata e KFOR-it

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close