Publikuar me datën: Mon, Apr 25th, 2011

Eshte koha definitive qe klasa politike dhe ajo akademike Shqiptare t’i prijne popullit

Nga;Lek Mrijaj

Te gjitha shtetet e tjera ballkanike per ceshtjet kombetare nuk mbajne qendrime “pluraliste” partiake,klanore ,fisnore  por mbajne qendrim unanim nacional-kombetar , pa marre parasysh “perkatesite” dhe “papajtueshmerite” ideologjike partiake, ceshtja e shtetit dhe e kombit eshte e rendesise se pare.
Fakti se sistemi komunist dhe ish-okupatorial  nder shqiptaret ishte me i eger sesa edhe ne vendlindjet e sistemeve komuniste, nuk mund te mos kishte pasoja te renda ne kualitetin, sidomos ne “zbatimin” e pluralizmit ne politikeberjen shqiptare te ketyre koherave  dhe deri ne kete cast.
Eshte koha definitive qe klasa politike ne referencen pushtet-opozite te konfrontohet per koncepte parimore politike ne interes kombetar  ne ndertimin e shtetit demokratik integrues euroatlantik e jo ne zenka dhe  armiqesi poshteruese ne mes veti ku keto veprime  jane karakteristike e klaneve mafioze, e jo e klasave moderne politike.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close