Publikuar me datën: Tue, Jan 3rd, 2012

Drashkoviq do bisedime për planin Ahtisaari

Beograd – Vuk Drashkoviqi konsideron se Serbia vështirë se do ta marrë statusin kandidatit me fushatën e organizuar kundër BE-se dhe me parullat se nuk dëshiron ta ndryshojnë politikën humbëse për Kosovën.”Madje edhe nëse merret statusi i kandidatit, kjo do të ishte si mëshirë nga BE e kjo nuk është asnjë gjë pa kthesë rrënjësore të politikës shtetërore”,  ka thënë Drashkoviq. Ai thotë se Serbia duhet të heqë dorë lidhurit me Rezolutën 1244 dhe duhet të thirret në pjesën jostatutore të Planit të Ahtisaarit dhe si njërën nga mundësitë më të mira dhe më reale.

“Kjo pjesë e planit pa njohjen formale të pavarësisë së Kosovës duhet propozuar si bazë të dialogur ndërmjet Beogradit e Prishtinës me ndërmjetësim të BE”, ka thënë Drashkoviq.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close