Publikuar me datën: Fri, Mar 11th, 2011

Dita e ringjalljes së shpresave shqiptare

Prishtinë, 11 mars – Si sot, para tridhjetë vjetësh, në Prishtinë shpërtheu guximi studentor i shqiptarëve kundër shtypjes fizike e shpirtërore serbe shumë dekadash. U nis në Qendrën Studentore si revoltë sociale dhe u kthye në uragan pakënaqësish politike, që do të vërë në lëvizje forca të pathyeshme patriotike, që do të përfundojë me luftë dhe liri të popullit e të vendit gati pas dy dekadash. Gjatë këtyre viteve mijëra të rinj shqiptarë do të vuajnë dhunën e regjimit të Beogradit, kurse shesheve do të manifestojnë forcën e idealit e të vullnetit. Do të ndodhin shumë zhvillime pas kësaj dite, të cilat historinë e lirisë e bënë më të lavdishme.
Historianë e analistë kanë vlerësuar se atë ditë, më 11 mars të vitit 198, filloi zhbërja e Jugosllavisë. Atë ditë u ringjall shpresa shqiptare.
Kjo ngjarje po kalon në heshtje institucionale.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close