Publikuar me datën: Thu, Jun 30th, 2011

DËSHMORËT JANË KRENARIA E KOMBIT TE SHQIPËRISË NATYRALE !

Nga;Lek Mrijaj

Përvoja historike e njerëzimit ka vërtetuar se dëshmorët janë krenari, por jo edhe pronë familjare, partiake apo krahinore. Dëshmorët janë gjithmonë të rinj, me jetë të pasosme në shërbim të lirisë së Atdheut dhe të kombit.

Kosova-SHQIPTARIA e viteve të ‘90-ta hyri në rrugën e lirisë së sheshuar me sakrifica dhe me luftën e bijve më të mirë të saj, për t’u ngritur me ringjalljen feniksiane mbi gjakun e dëshmorëve, yje këto të pashuar në qiellin e përflakur të Tokave shqiptare në të cilat, në rrjedhat shekullore, kulloi gjak të shqiptarisë! Gjaku i dëshmorëve të Luftës Çlirimtare të UÇK-së – është gjak i ri i derdhur mbi gjakun stërgjyshor në kohë të duhur dhe në vend të duhur. Është kjo Lufta jona e domosdoshme dhe e vetme e njohur ndërkombëtarisht në kohë të saj, ndaj është kulmi i të gjitha përpjekjeve tona të deri sotme.

Vërtet, Liria është tepër e shtrenjtë, sepse paguhet me jetë, me jetën e më të dashurve, sakrificë që nuk ka çmim, pos çmimit të Lirisë, së këndejmi, rënia për Liri është pavdekësi, është përjetësi.
Këtu as kemi mundësi të ndalemi gjerë e gjatë në jetëshkrimet e dëshmorëve dhe të martirëve që po i rikujtomë. Ata që moti kanë hyrë, fisnikë, në kujtesën e popullit dhe nuk guxon të na mungojnë në mësimin e historisë!?! Dëshmorët nuk kanë nevojë për përvjetorët e rënies, as për akademi përkujtimore, sepse ata e kanë kryer detyrën njerëzore ndaj Atdheut, ndaj popullit dhe ndaj Zotit. Por nevojë për përvjetorët dhe akademitë kushtuar atyre kemi ne, të gjallit dhe brezat që do të vijnë – përkujtim yni i denjë për çmimin e Lirisë së Atdheut, sepse, sa herë t’i kujtojmë së bashku, e forcojmë besimin në vetën tonë dhe betimin: Shqiptaria e Kosovës dhe Ribashkimi kombetar është gjaku ynë që nuk shkelet as tjetërsohet për hatër të botës antishqiptare!?!

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close