Publikuar me datën: Thu, Apr 12th, 2012

Debreshtë, hapet stacioni i klorimit

Sot, më 12 prill, në fshatin Debreshtë të Komunës së Dollnenit u bë hapja e stacionit të klorimit, ku morën pjesë Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Nevzat Bejta, kryetari i Komunës së Dollnenit Abdulla Bajramovski, kryetari i komunës së Krivogashtanit Goce Durtanoski dhe drejtoresha e Qendrës të Rajonit të planifikuar të Pellagonisë Emilia Gjeroska.

Për këtë projekt janë investuar rreth 2 milion denarë ose mbi 32 mijë euro nga Byroja për Zhvillim Rajonal pranë Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale.

Ministri Bejta tha se tashmë banorët e kësaj ane do të pijnë ujë të pastër dhe të shëndetshëm.

“Prej sot, 30 mijë banorë të vendbanimeve në Komunat e Dollnenit, Krivogashtanit dhe Krushevës do të kenë furnizim të pandërprerë me ujë të shëndetshëm dhe me kualitet të lartë”, tha ministri Bejta.

Sipas ministrit Bejta ky investim është shembull i përfitimeve që i sjell Ligji për Zhvillim të Barabartë Rajonal.

“Me mjete të kufizuara mundohemi të arrijmë shumë. Sikur ky ligj të zbatohej në praktikë ashtu siç është edhe miratuar, do të kishim më shumë mjete për tetë qendrat për zhvillim të rajoneve të planifikuara, më shumë mjete për realizim të projekteve në komunat tona që do të zgjedhin çështje të rëndësishme me të cilat ballafaqohen qytetarët tanë vite me radhë”, u shpreh ministri Bejta.

Drejtoresha e qendrës të rajonit të planifikuar të Pellagonisë,  Emilia Gjeroska tha se realizimi i këtij projekti siguron nevojat elementare të njeriut.

“Projekti u realizua gjatë vitit 2011, me iniciativë të Komunës së Dollnenit dhe parashihej finalizimi i ndërtimit të stacionit të klorimit, me çka direkt mundësohet sigurim i ujit të pastër dhe të shëndetshëm për rreth 30 mijë banorë për Komunën e Dollnenit, Krushevës dhe Krivogashtanit”, tha drejtoresha Gjeroska. /portalb/

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close