Publikuar me datën: Wed, May 9th, 2012

Dashuria e vërtetë, në fshat

Të dua në fshat e thonë më shumë se gjysma e njerëzve të paktën një herë në ditë, shpirtin binjak e kanë gjetur 77 për qind të njerëzve, derisa në qytet me këtë mund të mburren vetëm 47 për qind e çifteve.

Në fshat është më e lehtë të gjendet dashuria se sa në qytet, ka zbuluar hulumtimi britanik i kanalit televiziv Really. Madje 77 për qind e britanikëve të cilët jetojnë në pjesën rurale kanë gjetur shpirtin e tyre binjak, në krahasim me 48 për qind të banorëve të qyteteve. Lidhjet në fshat zgjasin edhe dyfish më gjatë se sa në qytet, ku 61 për qind e çifteve kanë qenë në lidhje më të gjatë se 10 vjet, për dallim nga 21 për qind të atyre në qytet. Në martesë janë  55 për qind të çifteve, çka është 10 për qind më shumë se sa në qytete, shkruan Daily Mail.

Madje edhe “të dua” thuhet më shpesh në fshat, të paktën në atë britanik, ku më shumë se gjysma e çifteve ia përkujton partnerit që e dashuron të paktën një herë në ditë. Të njëjtë gjë e bëjnë vetëm 23 për qind të çifteve në qytet. Ekspertët pohojnë që lidhjet në fshat kanë sukses sepse çiftet janë më besnike dhe sepse kanë më shumë kohë për njëri-tjetrin Kështu në fshat çiftet së bashku janë gjashtë net në javë, ndërsa në qytet katër.

Dallimi më i madh është në të qenit të kënaqur me seksin. Në fshat me jetën e tyre intime janë të kënaqur 63 për qind të njerëzve, ndërsa në qytet 22 për qind, të cilët për këtë gjë fajësojnë ritmin shumë të shpejtë të jetës, stresin dhe lodhjen. Ekspertët pajtohen që jeta më e ngadaltë dhe e qetë, por edhe ajri i freskët janë përgjegjës për sukses më të madh të marrëdhënieve.

Në fshat më pak tradhtohet, por edhe më pak i kushtojnë vëmendje financave. Vetëm 10 për qind kanë mashtruar gjysmën e vet më të mirë në krahasim me 20 për qind në qytete. Sa shumë para ka partneri në fshat është e rëndësishme vetëm për 11 për qind, derisa në qytet kjo shifër rritet në 34 për qind.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close