Mona Agrigoroaiei ne Intervisten e javes ne Radio Zeri Mitrovices

RZM:-Zonjusha Mona Agrigoroaiei te trgoi nje biografi te shkurter ne menyre qe degjuesit e radi z.mitrovices te njihen me teper . Jam lindur më vitin 1984 në qytetin Iashi të Rumanisë . Kam kryer shkollën e mesme në Botosani dhe fakultetin e shkencave politike në Iasi. Aktualisht jam studente në master në shkenca politike. 1.RZM:-Zonjusha Mona More...

by koshtovalia | Published 10 years ago
By koshtovalia On Monday, June 6th, 2011
1 Comment

Ibrahim Ibishi emision perkujtimor

 More...

By koshtovalia On Monday, June 6th, 2011
0 Comments

Medvegja emisioni pjesa 2

 More...

By koshtovalia On Monday, June 6th, 2011
0 Comments

Medvegja emision pjesa 1

 More...

By koshtovalia On Thursday, May 19th, 2011
0 Comments

UÇK-ja kishte ligj që e ndalonte torturimin

Prishtinë, 19 maj – Sokol Dobruna ishte kujdesur që të paraburgosurit të kishin kushte të mira jetese. Ai donte që të privuarit nga liria në pritje të gjyqit ushtarak të kishin ushqim, ujë, higjienë, More...

By koshtovalia On Wednesday, May 4th, 2011
0 Comments

Arbën Xhaferi jashtë listës zgjedhore të PDSH-së

Shkup, 4 maj – Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka caktuar sonte listën përfundimtare të kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 5 qershorit. Në këtë listë, që More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close