VALON KRYEZIU- FRIZER PER MËSHKUJ NE RR.”FAHREDIN HOTI”PRIZREN “

  BEJMË  RREGULLIMIN E FRIZURAVE DHE PRERJEN E FLOKEVE NE MENYRË PROFESIONALE  PER TË  GJITHA MOSHAT. BEJMË  PASTRIMIN E FLOKËVE   JU  MIRËPRESIM NË QDO KOHË  NE PRIZREN -RR.”FAHREDIN HOTI”P.N.  More...

by | Published 10 years ago
By On Monday, February 28th, 2011
0 Comments

Veprimtari-Atdhetari-Patrioti kombetar Zot. Elmi Berisha foli ne akademi perkujtimore, kushtuar pesevjetorit te vdekjes se Rugoves

Veprimtari i komunitetit, zoti Elmi Berisha, ish perfaqesues i Presidentit te Kosoves ne Zyren e ambasadorit te nderit te Kosoves ne SHBA, senatorit Bob Doll, ne ate kohe,  tha ne fjalen e tij se “Rugova, More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close