Publikuar me datën: Mon, Oct 8th, 2012

Birraria Shkup mori A – Leje të integruar ekologjike

Birraria Shkup mori A – Leje të integruar ekologjike

Lejen sot e dorëzoi zëvedëskryeministri për çështje ekonomike Vlladimir Peshevski dhe ministri i Ambientit të Jetesës dhe Planifikimit Hapsinor, Abdilaqim Ademi.
Zmadho fotografinë

Birraria Shkup mori A - Leje të integruar ekologjike

Birraria Shkup mori A – Leje të integruar ekologjike, me të cilën konfrimohet se kompania në të gjitha segmentet nga puna e saj zbaton standarde më të larta për ruajtjen e ambientit të jetesës.

Lejen sot e dorëzoi zëvedëskryeministri për çështje ekonomike Vlladimir Peshevski dhe ministri i Ambientit të Jetesës dhe Planifikimit Hapsinor, Abdilaqim Ademi.

Sipas zëvendëskryeministrit Peshevski, Biraria Shkup është udhëheqëse në Republikën e Maqedonisë, jo vetëm në investime dhe në teknika, por edhe në aspekt të kujdesit ndaj ambientit të jetesës.

“Leja është konfirmim se kompania po lëviz në drejtim të kompanive udhëheqëse në shtet dhe në sferën e mbrojtjes së ambientit të jetesës”, tha Peshevski.

Ndarja e A – Lejes së integruar ekologjike, Ademi potencoi se është rezultat i planit të implementuar operativ të kompanisë.

“Në aspekt të ambientit të jetesës, Birrarinë Shkup e njohim si instalim, i cili në mëbnyrë të vazhdueshme investon përpjekje dhe mjete financiare në përmirësimin e saj. Kujdesi për ambientin e jetesës është shumë më tepër se plotësimi i dispozitave ligjore. Kjo duhet të jetë mënyrë e sjelljes, punës dhe përgjegjësisë së përditshme e të gjithë neve”, tha Ademi.

Zmadho fotografinë

Birraria Shkup mori A - Leje të integruar ekologjike

Birraria Shkup mori A – Leje të integruar ekologjike

Ai nënvizoi se Birraria Shkup është kompania e vetme në vend, por edhe në rajon, i cili ka ndërtuar stacion për bio trajtim të ujërave, investim me vlerë mbi tre milionë euro. Stacioni, shtoi ai, kontribon ndaj menaxhimit të ekosistemit, por në të njëjtën kohë mundëson edhe kursim efektiv të ujit dhe energjisë, që është kërkesë bazë e rrjedhave bashkëkohore.

Mbrojtja e ambientit të jetesës është pjesë e integruar e strategjisë së kompanisë dhe, siç theksoi drejtori i përgjithshëm Jaak Mikel, tërësisht është e instaluar në planet afatgjate për zhvillim.

Zmadho fotografinë

Birraria Shkup mori A - Leje të integruar ekologjike

Birraria Shkup mori A – Leje të integruar ekologjike

“Marrja e kësaj leje na bën krenarë dhe i konfirmon dhe i dëshmon përpjekjet tona. Investuam shumë në proceset tona teknologjike dhe në pajisjen dhe tërësisht jemi të harmonizuar me standardet për mbrojtjen e ambientit të jetesës të Koka Kolës, Hajnekenit dhe me satndardet ligjore të cilat janë paraparë me Ligjin për mbrojtjen e ambientit të jetesës në Republikën e Maqedonisë”, tha Mikel.

Përveç Birrarisë Shkup, A – Leje të integruar ekologjike deri9 tani kanë marrë Xhonson Meti, Feni, Çimentorja – Shkup, Jugohrom Jegunovc.

 

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close