Publikuar me datën: Mon, Oct 8th, 2012

Berisha: Anëtarësimi i Kosovës në Këshillin e Evropës, prioriteti i Shqipërisë

20 përfaqësues të Shkollës Politike nga Kosova po marrin pjesë në akvitivitetin një javor të Këshillit të Evropës -Forumi Botëror për Demokraci, që mbahet në Strasburg. Në sesionin e paradites në hapje të punimeve, kanë folur Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki Moon dhe Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, vendi i të cilit ka kryesimin e radhës së Këshillit të Ministrave të KE-së.

Kosova ka zënë vend në këtë sesion duke u renditur top prioriteti i presidencës së radhës shqiptare për tu anëtarësuar në Këshillin e Evropës. Grupi i Shkollës Politike të Prishtinës i udhëhequr nga drejtoresha, Leonora Kryeziu janë pritur në ambientet e Këshillit të Evropës nga kryeministri Berisha.

Ai ka thënë se Shqipëria e ka të qartë agjendën e saj në raport me Kosovën duke shtuar se “po bën gjithçka që Kosova ta zërë vendin e saj në KE por për shkak të disa procedurave burokratike ka vonesa”. Sipas tij, të gjithë në Këshillin e Evropës e kanë të qartë se Kosova është vend i pavarur dhe sovran.

Drejtoresha e Institutit të Prishtinës për Studime Politike, Leonora Kryeziu duke falënderuar kryeministrin Berisha për mikpritjen, kërkoi mbështetjen e qeverisë shqiptare për të bashkërenduar edhe më shumë aktivitetet e Shkollave Politike nga Kosova dhe Shqipëria. Shkolla Politike e Prishtinës, sikurse edhe 15 shkolla politike nga rajoni i Evro-Azisë merr pjesë çdo vit në Forumin Botëror për Demokraci që organizohet nga Këshilli i Evropës.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close