Publikuar me datën: Sun, Jan 13th, 2013

BDI propozon kandidatët për Kryetar të Komunave

Duke u bazuar  në :

 • Vlerat dhe parimet themelore të Bashkimit Demokratik per Integrim,  për cilësi, transparencë, përgjegjësi, ndershmeri dhe dinjitet ,
 • Përcaktimet tona për zgjedhje të lira, fer dhe demokratike,
 • Përcaktimet tona për rezultate të prekshme në ngritjen e standardit të jetës së qytetarëve tanë në nivel lokal,
 • Bindjet tona se kandidatët tanë janë edhe Kryetarët e ardhshëm të Komunave
 • Vullnetin dhe pritjen e qytetarëve:

 

Kryesia e Këshillit të përgjithshëm të BDI-së, në mbledhjen e mbajtur sot, me date 13.01.2013 miratoi listen e kandidatëve për kryetar të Komunave në zgjedhjet lokale 2013, të cilën do t’ia dorëzon  Këshillit të Përgjithshëm të Partisë për miratim.

Lista e Kandidatëve është si vijon:

 1. 1.    Kandidat për kryetar të komunës së Tetovës propozohet  znj. Teuta Arifi
 2. Kandidat për kryetar të komunës së Kërcovës propozohet z. Fatmir Dehari
 3. Kandidat për kryetar të komunës së Gostivarit  propozohet   z. Nevzat Bejta
 4. Kandidat për kryetar të komunës së Cairit propozohet  z. Izet Mexhiti
 5. Kandidat për kryetar të komunës së Strugës propozohet  z. Arben Llabenishti
 6. Kandidat për kryetar të komunës së Dibrës propozohet  z. Ruzhdi Lata
 7. Kandidat për kryetar të komunës së Sarajit propozohet  z. Bekim Murati
 8. Kandidat për kryetar të komunës së Zhelinës propozohet  z. Fatmir Izairi
 9. Kandidat për kryetar të komunës së Likovës propozohet  z. Sadulla Duraku
 10. Kandidat për kryetar të komunës së Bogovinës propozohet  z. Hazbi Idrizi
 11. Kandidat për kryetar të komunës së Tearcës propozohet  z. Isen Asani
 12. Kandidat për kryetar të komunës së Haracinës propozohet  z. Brahim Ajvazi
 13. Kandidat për kryetar të komunës së Pllasnicës propozohet  z. Ismail Jahoski
 14. Kandidat për kryetar të komunës së Vrapcishtit propozohet  z. Bajram Kadria
 15. Kandidat për kryetar të komunës së Bërvenicës propozohet  z. Enver Pajaziti
 16. Kandidat për kryetar të komunës së Studeniçanit propozohet z. Fati Iseni

 

Për Komunat tjera, Kryesia do të vendos deri më 16.01.2013, e Mërkurë, kur edhe do të mbahet mbledhja e Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close