Publikuar me datën: Sun, Mar 24th, 2013

BDI pohon: Në epërsi në Tetovë, Çair, Pllasnicë…

Partia Bashkimi Demokratik për Integrim, BDI ka informuar për epërsi në rundin e parë në komunat Çair, Tetovë, Pllasnicë, po dhe në shumë komuna tjera. “Nuk mund të konstatojmë se cili do jetë epilogu, ato vërejtje do konstatohen dhe verifikohen në dokumentacionin dhe numërimin që bëjnë vëzhguesit, ku dhe do të na informojnë për këtë”, tha zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani nga selia e kësaj partie në Tetovë.

Ai tha se ende nuk kanë informacione preliminare për Kërçovën, njëjtë edhe për qytetin e Strugës, prej nga priten informacione shtesë të të dhënave nga shtabet zgjedhore komunale.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close