RRETH RADIOS

Posted By koshtovalia On Thursday, July 16th, 2009 With 0 Comments

Numri i tel: 00 46 737 56 77 91si dhe

Numeri i sms: 00 386 49 19 33 59

Posta elektronike: radio@mitrovica.se

 

Radio Zeri i Mitrovices

Radio Live ne internet 24/7.

Radio e cila ju ngjet per muri dhe ju len pa fryme.

Radio e cila sbon dallim Krahinash se nga vini.

Ketu te gjithe jeni te mireseardhun….

—————————————————————————————————————————-


 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

———————————-STAFI DREJTUES————————————————————

Pergjegjes i Radios:

Nasip Doroci-Koshtovalia

Kryeredaktor i Radios :

Hadi Osmani

Pergjegjes i Marketingut në Diaspor :

xhevahir gjonaj

Pergjegjes i Marketingut në Kosove :

Jeton Aliu – Toni

Dj_TONI:

Faton Mahalla

Dj_SELVIA:

Selvie Sopjani

Moderator:

Sefedin Istrefi

Moderator:

Xhevahir Gjonaj

Moderator:

Suela Eqrem Katanja

Moderator:

Gzim Kodraliu

Moderator:

Gzim Halili

Pergjegjes i Muzikes:

Sh3T1™

 

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close