Publikuar me datën: Fri, Mar 25th, 2011

“Vetëvendosje” kërkon shtyrjen e regjistrimit të popullsisë

Prishtinë, 24 mars – Lëvizja “Vetëvendosje” ka vlerësuar se regjistrimi i popullsisë parimisht është një proces i rëndësishëm, i cili shërben si bazë për planifikimin dhe zbatimin e politikave zhvillimore me karakter politik, ekonomik, social dhe kulturor.  Por, duke pasur parasysh mangësitë teknike, si dhe shkaqet politike, kjo lëvizje kërkoi sot nga institucionet e vendit që të marrin vendim për shtyrjen e datës së regjistrimit të popullsisë, i paraparë të zhvillohet nga 1 deri më 15 prill.
“Nga zhvillimet e deritanishme vërehet qartë se ky proces po përcillet me probleme dhe mangësi të mëdha, si në aspektin organizativ, ashtu edhe në atë teknik. Këto probleme do të sjellin pasoja politike për shoqërinë tonë e që për Lëvizjen Vetëvendosje janë të papranueshme”, thuhet në komunikatë.
Vetëvendosje vlerëson se kur vendet e rajonit si Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia kanë marrë vendime për shtyrje të regjistrimit të popullsisë, një gjë të tillë mund ta bëjë edhe Qeveria e Kosovës.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close