Publikuar me datën: Sun, Nov 7th, 2010

Vetëvendosje! Promovohet edhe në fshatin Stanoc të Vushtrrisë

Vushtrri, 7 nëntor – Të shtunën, Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Vushtrri, e organizoi një tubim me qytetarët e fshatit Stanoc.
Në tubim mori pjesë Afrim Kasolli nga Departamenti për Politikë  Sociale i Lëvizjes Vetëvendosje!
Tubimin e hapi Sheremet Halili nga Këshilli për zhvillimin e Qendrës në Vushtrri, i cili i njoftoi të pranishmit lidhur me qëllimin e tubimit që ishte shpalosja e programit politik si dhe formimi i pikës së Lëvizjes në këtë fshat.
Shpalosjen e programit e bëri Xhemajl Pllana dhe Afrim Kasolli.
Në fund u themelua Pika e Lëvizjes në këtë fshat,të cilën e përbëjnë 12 anëtarë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close