Publikuar me datën: Thu, Dec 23rd, 2010

Universitet i Mitrovicës akreditohet në Beograd

Mitrovicë, 23 dhjetor – Ministria e Arsimit të Serbisë ka akredituar para pak ditësh të ashtuquajturin universitet serb, me seli në pjesën veriore të Mitrovicës.
Lajmi është konfirmuar nga i ashtuquajturi rektor i këtij universiteti Zdravko Vitosheviq.
Sipas tij, një leje e tillë për punë është marrë nga Ministria e Arsimit të Serbisë, pasi që Komisioni për akreditim ka verifikuar cilësinë e kapaciteteve të hapësirave, pajisjeve dhe kuadrit.
Në këtë mënyrë ky universitet është bërë njëri prej shtatë universiteteve shtetërore në Serbi, që sipas komisionit për akreditim kanë lejen për punë. Ai shtoi se “universiteti” në veri zë vend në mes të listës së universiteteve të akredituara në Serbi.
Universiteti i Mitrovicës vepron në përputhje me legjislacionin dhe plan-programet e Qeverisë serbe. Pakoja e Ahtisarit parasheh që ky universitet të jetë autonom, por statuti i tij të jetë konform legjislacionit qendror kosovar. Por, drejtues të këtij të ashtuquajturi universitet serb nuk pranojnë që zgjidhja e këtij problemi të ndodhë në kuadër të pakos së Ahtisarit.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close