Publikuar me datën: Thu, Dec 1st, 2011

U themelua Lidhja e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptar në Norvegji

Ditën e Flamurit dhe të Pavarësisë së Shqipërisë këtë vit mërgata shqiptare në Norvegji e kremtoi me një varg akti-vitetsh nga më të ndryshme si rrallë herë më parë. Së pari u mbajt turniri tradicional “Adem Jashari” në qytetin e bukur Drøbak,pastaj manifestimi madhështor ku prezentuan qindra bashkatdhetar i përgatitur nga të gjitha shoqatat dhe asosiacionet tjera…Si kurorëzim i të gjitha këtyre, ishte edhe themelimi i Lidhjes së Shkrimtarëve dhe
Artistëve Shqiptar në Norvegji.U mbajt edhe ora e parë letrare ku le-xuan punimet e tyre disa krijues. Në fund edhe u zgjodh edhe kryesianë përbërje: Imri Trena, kryetar, Fikrije Bykykbashi zavendëskyertare,Selim Hasanaj sekretar dhe Nazire Jaha arkatare.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close