Publikuar me datën: Thu, Sep 1st, 2011

THIRRJE…!

Publikoi;Kordinatori i Besëlidhjes Shqiptare për media Lek Mrijaj

 

Nga;Fatos Ashiku
Miq anetare te grupi te interesuar per Beselidhjen e re Shqipetare! Ju ftojme te beheni pjese e grupit beselidhja shqiptare per tu njohur me qellimet e BESELIDHJE SE RE shqipetare ashtu edhe per te kontribuar ne nismen ..1.000.000 anetare ne internet.Siç u kemi sjaruar, mjetet tona te arritjes se shpalljes se pavaresimit jane paqesore .Pra ‘fjala’ eshte ajo qe do kete perparesi. E qe te arrihet kjo duhet te behemi aqe shume, sa pesha e vendimarrjes ne kuvendin e beselidhje se re te kete akses ne opinion.Nese ne nje situate tjeter do na duhej nje llogore ! anetare Ju duhet veçse pak te harxhoni nga koha juaj te beni miqesine tuaj anetare te grupit Beselidhja Shqipetare grup i hapur! cDO KOHE E FITUAR SOT ESHTE NJE FITORE NE DOBI TE VENDIMARRJES, SINDROMI I PRITESHMERISE ASGJE TE MIRE NUK DO SJELLE. Ne na takon te jemi faktor vebdimtare , koha eshte e tille qe çdo vonese shkon ne forcimin e lidhjeve qe e bejne marreveshjen mes shtresimeve popullore me te thyeshme.Demokracia si sistem vlerash nuk ka asgje te perbashket me dukuri te tilla qe e mbartin qeverisjet e klanit. Ne ne kuader te riberjes se kombit nder troje na duhet me se pari: te konsolidojme nje shtet ne favorin e shumices apsolute te Shqipetareve, te ndereshem dhe te perkushtuar ne aspiraten per liri , te drejta dhe perparim kombetare. Per te destabilizuar ne udhen pa kthim te nje politike diferencuese , dhe , qe punon ne dobi te interesave kombetare.
Pyetjeve: si do i pritet udha disa arbirtrariteteve qe jane dukuri tashme e zakoneshme, si jane: rregjistrimi nen trysni te megalidhhes, ndalja e procesit te shitjes se trojeve ujore, ndalja e per ta shenderua vendin ne nje dekantim plehrash, si dhe kerkesat e tjera mjaft te drejta per pasaporten kombetare e tjer.
ashtu edhe kthimin e normalitetit per te partur nje proces normal zgjedhjesh ngaku te perftohen realisht vlerat kombetare , kjo nuk mundet te arrihet vetem me thirrje dhe protesta por kerkon qe stategjija kombetare te behet akt vendimarrje qei pret udhen kalbezimit dhe degjenerimit te qeverisjes ne hulli ‘pragmatiste’ por qe shkon ne dobi te interesave te individeve.Kemi tash nje shekull qe themi atedheu iShqipetareve por koha e maskarajve. Te shpejtojme se nese ne nje terren kombetare te perserisim nder hone…kombi i Shqipetareve por koha mbeti e ‘maskarenjeve’. Duke ndalur fluksin e publikimeve per gjate kesaj jave mbase, qellimi ishte kjo te shkoji ne dobi te ketij proçesi ne grup.Andaj ju ftoj ta bejme kete ne dobi te punes dhe kohes se fituar. Grupi bselidhja ka nje mision te posaçem mbase ndryeshe nga grupimet e levijet e tjera, pse nuk punon per vete organizaten tone te nismetareve por..per fuqizimin e Beselidhje se re e cila ka tashme tre jave qe ka marre jete.Grupi Yne pjese e tere levizjes kombetare , ka mision te njohe opinionin me qellimet e saj me rruget e arritjes se vendimarrjes historike sa sjelle ne plate ripohimi i Shqiperise enike. Pra te pergatise opinionin publik bernda dhe jashte me kete eveniment me peshe te veçante historike .
Misioni yne duhet bere çeshtje e sa me shume njerezve ne internet !per te perpunuar opinionin dhe ta percjelle Beselidhjen permes nje jehone mbare kombetare duke e qartesuar: se Beselidhja e re Shqipetare eshte ai mjedis Shqipetare organizativ i cili me se pari i ben bashke organizatae e grupimet ne nje vendimarrje te vetme. Duke mos qene nje levizje fragmentare ashtu edhe ne titull ajo i fton tere organizmat qe e mbartin pergjegjesine ne program per bashkim kombetare ne anetaresim. Sa me pare pse keshtu mbaron procesi igjate i ndarjeve dhe sektarizmit ne dobi te nje fryme dhe vendimarrje te vetme.

Fatos Ashiku : per grupin nismetare te krijimit te Beselidhjes se re , drejtues i grupit aktual Beselidhja Shqipetare!SHQIPRI ETNIKE

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close