Publikuar me datën: Thu, Feb 7th, 2013

Teuta Arifi në vizitë zyrtare në Shqipëri

Teuta Arifi në vizitë zyrtare në Shqipëri
 ·

Me ftesë të ministres për eurointegrime të  Republikë  së  Shqipërisë , Majlinda Bregu, zëvendës kryeminstrja për çështje evropiane Teuta Arifi, sot qëndroi në vizitë  zyrtare në  Republikën e Shqipërisë.

 

Gjatë  takimit me ministren Bregu u diskutua për përparimin e proceseve euroinegruese përmes shkëmbimit të  përvojave për procesin eurointegrues dhe  thellimin e marëdhenieve bilaterale të të dyja vendeve në  më  shumë  fusha Ministrja Bregu theksoi se marëdheniet e mira fqinjësore dhe bashkëpunimi rajonal paraqesin elemente kyce për  përshpejtimin e   procesit të  integrimit europian të  vendeve ne rajon.

 

„ Kur rajoni ynë do arrijë  deri në  destinacionin e fundit varet nga kapaciteti  ynë për zbatim të  standardeve europiane të  cilat janë  pjesë  e legjislacioneve tona nacionale ku përfshihen sundimi i së  drejtës, lufta kundër korupsionit dhe krimit të  organizuar, respektimi I lirive dhe të  drejtave të  njeriut,  bashkëpunimi I qëndrueshëm rajonal, reformat ekonomike,  zhvillimi I sektorit të  fuqishëm joqeveritar dhe qeverive të përgjegjshme të cilat ju shërbejnë interesave të  qytetarëve të  vet „ theksoi Arifi në  konferencën për shtyp e cila u mbajt në  hapësirat e ministrisë  për eurointegrime të  Republikës së  Shqipërisë  .

 

Gjatë  vizitës Arifi realizoi takime me presidentin e Republikës së  Shqipërisë , Bujar Nishani dhe kryeministrin , Sali Bershia. Gjatë  takimit u bisedua për  bashkëpunimin bilateral midis Republikë s së  Maqedonisë  dhe Republikës së  Shqipërisë  si dhe për ngjarjet e fundit në  agjendën eurointegruese të  të  dyja vendeve gjatë  me ç’rast  bashkëbiseduesit u pajtuan se këtë  vit Këshilli I Ministrave të  BE-së  solli vendime të  rëndësishme të  cilat e orientojnë  lëvizjen e mëtutjeshme të  vendeve të Ballkanit perëndimor në  procesin euriointegrues.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close