Publikuar me datën: Wed, Nov 3rd, 2010

Të punësuarit në Facebook shesin të dhënat e përdoruesve

Kaliforni, 2 nëntor – Facebook ka ndërmarrë veprime kundër personave që kanë punuar në zhvillimin e saj dhe janë kapur duke i shitur tregtarëve të të dhënave emrat e përdoruesve dhe listën e kontakteve, të cilat i kanë përdorë më saktësisht për dërgimin e materialit reklamues.

Ata që janë kapur në aktivitete të tilla, siç njoftojnë agjencitë,i është ndaluar kontakti me Facebook-un për gjashtë muaj, me detyrimin që më vonë t’i nënshtrohen kontrollit për respektimin e politikës së këtij rrjeti social.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close