Publikuar me datën: Mon, Feb 28th, 2011

TE HAPEN ZYRA E BINJAKËZIMIT TE QYTETEVE NE MBARË TROJET SHQIPTARE

Zyra e binjakezimit te qyteteve ne mbare trojet Shqiptare  do të jetë në shërbim të qytetarëve pra nga
Shqiperia,Kosova,Ilirida,Kosova lindore ,Qameia,Malesia…, dhe anasjelltas, në lidhje  kulturen traditen pajtimin dhe bashkimin kombetar  që ekzistojnë mes qyteteve shqiptare . Po ashtu zyra do të jetë në shërbim të sektorit të biznesit të cilët dëshirojnë të zgjerojnë bizneset e tyre edhe  dhe këmbimin e përvojave dhe mallrave.
Është për të theksuar se midis shqiptarëve ne pergjithsesi  ekzistojnë lidhje të ngushta shpirtërore dhe kombetare per Bashkim Kombetar mirpo per tu arritur bashkimi si fazë te primare te orientohemi ne BINJAKEZIMET E QYTETVE NE TROJET SHQIPTARE.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close