Tag archive for ‘viti’
By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë Shkup, 29 maj- Zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi, i shoqëruar nga zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Xhelal Bajrami, sot More...

By On Saturday, February 23rd, 2013
0 Comments

Likovë, puna e stacionit shëndetësor

Drejtori i këtij institucioni Qenan Saqipi tashmë ka bërë kërkesat e nevojshme në ministri, për vënien në funksion edhe të këtyre shërbimeve mjekësore dhe shpreson se në një të ardhme të afërt, More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close