Tag archive for ‘tjet’
By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

Plevniev ia kujton Maqedonisë se po përvetëson historinë e Bullgarisë

Presidenti bullgar Rosen Plevneliev ka paralajmëruar Shkupin se të mos shpresojë për mbështetje për marrjen e datës për nisjen e negociatave për anëtarësim me BE në samitin e qershorit, në rast se paraprakisht More...

By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Analistët: “Shkopin” ndaj Beogradit, ta kuptojë edhe Shkupi

Analistët dhe profesionistë të fushave të ndryshme në Maqedoni nuk janë optimist se marrëveshja Prishtinë – Beograd do të kenë çfarëdo ndikimi që Shkupi dhe Athina ta zgjidhin çështjen e emrit. More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close